Helpen jullie mee deze epische set in de winkels te krijgen?

Mensen, dit is fantastisch! Eerder deze week schreef ik al over deze briljante dansende banaan die ik op de LEGO-beurs was tegengekomen. Wat ik nog niet met jullie gedeeld had, is misschien zelfs nog wel vetter dan dit. We spraken daar namelijk met Stephan Niks, de creatief vader van de zogenaamde Anatomini. Dit is een briljant ontwerp dat een serieuze kans maakt om daadwerkelijk als set uitgebracht te gaan worden door Lego.

Wat het is? Een geweldige anatomische doorsnede van het menselijk lichaam in LEGO-stijl! Alles zit erop, van hersenen tot darmen en van hartklep tot het botje van de kleine teen. De buitenste schil kan je eraf halen en dan zit daar een übervrolijk LEGO-skeletje in. Een foto zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden, dus kijk zelf maar eens hoe mooi dit wel niet in elkaar steekt:

Gaaf toch? Het lijkt me geweldig als deze set straks te koop is en daarvoor kunnen we Stephan een legohandje helpen. Dat kan heel simpel. Via deze link kom je namelijk op de site van LEGO-ideas en als je daar een account aanmaakt kan je op zijn ontwerp van de Anatomini stemmen. Zodra zijn ontwerp 10000 stemmen heeft gaat LEGO zijn ontwerp serieus beoordelen en zou het dus zomaar kunnen dat we werkelijk met dit hoog epische model aan de slag kunnen. Wie wil dat nou niet?

Op dit moment zijn er nog maar 1813 stemmen nodig, dus die kunnen we inkoppen met z’n allen. Mijn stem heeft hij zojuist ontvangen. Geven jullie even de laatste paar?

Thanks!

You May Also Like