Hippe ijscoman verkoopt alleen nog maar vegan natuurijs

De kans is groot dat je er de laatste tijd wel over hebt gehoord: natuurijs. Iedereen wil het, en lijkt zelfs bereid om er een pandemie voor te negeren. Dit is ook de marktgerichte hippelingen in ons land niet onopgemerkt gebleven, en dus zie je de laatste tijd steeds meer vegan ijsco’s in het straatbeeld. Zij verkopen 100% vegan natuurijs huis aan huis, en spelen daarmee in op de trend dat steeds meer mensen toch al graag volledig plantaardige producten willen kopen.

De prijs van natuurijs is natuurlijk wel heel hoog vanwege het zeldzame karakter van dit spul, maar volgens de vegan ijsco’s maakt dat de consument. De natuurijsjes gaan als ijskoude broodjes over de toonbank. Vaak in combinatie met een luxe topping van wat kroos, of een sierlijke finish in de vorm van wat riet. Deze extra’s zijn alleen meestal niet voldoende om de smaak van bevroren slootwater uit je mond te spoelen, maar dat zijn veganisten vaak ook wel een beetje gewend.

De zelfbewuste ijsco’s maakt dat natuurlijk niets uit. “Het smaakt voor geen meter, maar het verkoopt als een gek. Wie ben ik om dan geen emmertjes bevroren vijver achter mijn Porsche te hangen?”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *