Hoe bruut zijn deze schoenen… van LEGO?

Mensen die mij al een tijdje kennen, is vast wel eens opgevallen dat ik zo’n beetje mijn hele leven al op dezelfde schoenen rondloop. De fijnste schoenen die ik ken, zijn namelijk die heerlijk standaard ‘Superstar’ sneakers van Adidas. Een heel enkele keer wil ik nog wel eens avontuurlijk variëren in kleur (dan neem ik wit met een wit streepje in plaats van wit met een zwart streepje), maar avontuurlijker dan dat hoeft voor mij eigenlijk niet. Never change a winning team! Beter kunnen die schoenen toch niet worden. Of wel?

Nou, wel dus! En dat komt door (hoe kan het ook anders) mijn supergeliefde meesterspul LEGO. Je zult het haast niet geloven, maar het is net alsof ze mij al mijn hele leven in de gaten houden. Eerst brengen ze dit briljante piratenschip voor me op de markt, om daarna precies de schoenen na te gaan bouwen die ik al mijn hele leven draag. Dat is toch bijna eng?

Ik vind het in elk geval supervet gedaan! Hier onder kan je ze bekijken, en ik zie net dat je ook nog eens een minisneakertje kado krijgt als je binnenkort een aankoop doet op deze site. Dan kan je je kinderen ook effectief afleiden terwijl jij met een enorme grijns je nieuwe schoenen in elkaar aan het zetten bent. Hoe vet is dat?

Oh, wat hou ik toch van LEGO. Briljante toko dat!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *