Hoe gaat het met je banjo?

Hallo lieve mensen, hier even een kleine update over mijn meest recente hobby: de banjo! Zoals ik ruim een maand geleden al aankondigde ben ik namelijk aan een epische tocht begonnen om dit superlollige muziekinstrument te gaan leren bespelen. En nu, 5 weken later, vind ik dat dus nog steeds echt geweldig om te doen. Ik had nooit gedacht dat ik daar zo’n plezier uit zou halen!

Op dit moment ben ik al stukken beter dan aan het begin, maar natuurlijk ben ik onderaan de streep natuurlijk nog steeds ontzettend belabberd. Maar ik geniet nog steeds van elke noot die ik speel, en dus is het heel leuk om te blijven oefenen. Ik train spiertjes in mijn vingers die ik nog nooit in mijn leven nodig heb gehad, en heeeeel langzaam aan beginnen sommige riedeltjes een beetje tweede natuur te worden. En dat zo snel al!

Mijn streven is in elk geval om hier voorlopig echt elke dag even mee door te blijven gaan. Ik heb geen tijd om elke dag een uur te spelen, maar elke minuut op dat prachtige ding is er eentje om beter van te worden. Dus daar ga ik zeker mee door!

Nu snel nog even een paar minuten voordat ik die jongste weer van de crèche moet halen. En door!!! Met die banjo.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *