Hoe gaat het met onze corona thuis?

Hier even een kleine update uit huize Onlein! Afgelopen zaterdag liet ik jullie weten dat mijn oudste zoontje Willem net als zoveel andere kinderen op zijn school ook eindelijk juichend door het huis rende met zijn bloedeigen positieve coronatest. Een week verplicht binnen chillen, hoe mooi is dat! En vandaag was het dan zover voor zijn eerste dag in quarantaine. Hoe ging het vandaag?

Nou, eigenlijk helemaal prima! Ik heb het idee dat ons ziekteleed vooralsnog heel erg beperkt is doordat we gewoon zo gevaccineerd zijn als het maar kan. Willem heeft dan nog maar 1 prikje gehad, maar mijn gevoel zegt dat die er wel voor zorgt dat hij er nu niet af ligt met koorts en andere gaarheid. Floor en ik zijn nog steeds negatief, en ik heb alleen maar wat ongemak door een vies hoestje dat betekent dat mijn immuunsysteem dat virus een flink pak rammel aan het geven is. Kick ass! En de Bas houden we preventief ook thuis, en die dartelt gewoon de hele tijd door het huis als de blije opgewekte idioot die hij de laatste tijd is. Dat heb ik ook wel eens anders gezien hoor, dus petje af voor hem: mooie timing Bas. Bedankt daarvoor!

Echt, het lastigste is op dit moment eigenlijk gewoon dat we 2 fulltime banen niet zonder hulp met de kinderen kunnen combineren, en dus werken we deze week allebei halve dagen. Het is beter iets dan niets, maar ach. Als dat het ergste is, dan komt het allemaal wel goed.

Op naar de volgende dag!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *