Hoe geef je een gare workshop?

Nu we elkaar weer steeds meer in het echt mogen zien, komen er ook weer steeds meer gare workshops in de planning. Natuurlijk zitten er ook wel goede tussen hoor, maar vaak is het niveau toch ergens wel een beetje om van te snikken. Sterker nog, ik denk dat ik zelf ook zonder ook maar enige voorbereiding een gare workshop kan organiseren. Hoe dan? Nou zo:

Programma 1-daagse Wateengast-Workshop Training Masterclass
Weinig tot geen voorkennis vereist.

half 9ontvangst met koffie en zompige cake
9 tot 12voorstelrondje – wie ben je, wat verwacht je vandaag mee te nemen, hoe heet je huisdier en waarom?
12 tot 13lunch – vers van een boer
13 tot 15 – workshop deel 1 – maak groepjes van 4 en pak elk een post-it van een andere kleur. Schrijf deze kleur op de post-it en plak hem op het bord. Overleg samen met je groepje waarom. Na een half uur gaan we elkaars post-it bekijken en mag een vrijwilliger kort presenteren (maximaal 20 minuten per groepje). Uiteindelijk groeperen we de post-it en sluiten we af met een rondvraag.
15 tot 15:30pauze  – even weg bij die gekken
15:30 tot 17 workshop deel 2 – pak uit deze grote doos vol LEGO een blokje dat het beste bij jou past. Ga vervolgens even wandelen met dit blokje, en probeer onder woorden te brengen wat dit blokje over jou zegt, en waarom jij nou juist dit blokje gekozen hebt. Wat zegt de kleur over jou? De vorm? De grootte? De complexiteit? Kom tot de kern van jezelf in deze spiritueel-constructieve workshop, en eindig de dag als herboren.
17 uurborrel met kotsen

Zo simpel kan het zijn! Kom je ook? Schrijf je dan nu snel in, want vol=vol!

And bring Your Own Postits:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *