Hoe geweldig is het om in een plastic opblaaskano te varen?

Enorm! Zeker als je dat samen met je kleine zoontje doet. Zelf heb ik die opblaaskano al enige tijd in de berging liggen, maar in de praktijk ga je er toch niet zo snel in je eentje op uit om de sloten onveilig te maken. Maar net als met Lego is daar weer ineens je kind dat je als prima excuus kunt gebruiken om zonder schaamte met een opblaaskano over straat te lopen. Sterker nog, ik kreeg jaloerse blikken en complimenten van andere vaders die daar aan wal hun kroost aan het uitlaten waren. Jazeker mensen, die opblaaskano is een groot succes!

En dat voor maar een paar tientjes (met een beetje geluk en een aanbieding dan). Ik had mijn tweepersoons iIntex vorig jaar voor 89 euro bij de Action gescoord, maar gelukkig is ie nog steeds te koop bij Bol.com voor een paar tientjes meer:

En wat je daarvoor terugkrijgt is dus ruim anderhalve kilo aan puur draagbaar drijfcomfort! Er zit een geniale pomp bij waarmee je hem binnen een minuut of 5 waterklaar hebt en daar ga je dan met je scheepsmaatje. Ik heb vandaag een paar uur met Willem door de grachten en sloten van Haarlem gepeddeld en het was werkelijk heerlijk om te doen. Volgens mij is dit de goedkoopste manier om jezelf booteigenaar te noemen! En je hebt er geeneens een ligplek voor nodig.

Wat wil een mens nog meer?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *