Hoe groot is de awesomeheid van een Dyson?

Mensen die zeggen dat vroeger alles beter was, zijn óf wereldvreemde huichelaars, óf ze hebben het gewoon niet goed begrepen. Wat in elk geval zeker is, is dat zij geen draadloze Dyson stofzuiger hebben. Dan is het namelijk simpelweg niet meer mogelijk om in zulke onjuiste uitspraken te geloven.

Eén van de zekerheden in de wereld is namelijk dat een stofzuiger zonder snoer gewoon veel fijner is dan een stofzuiger met snoer. Punt. Zonder snoer gaat ineens de hele wereld voor jou en je stofzuiger open, en met snoer ben je gewoon beperkt aan die ene radius rond dat kleine epicentrumpje aan je muur. Dat is totaal onhandig.

Daar komt bij dat je met zo’n Dyson ook helemaal niet meer met van die stofzuigerzakken hoeft te kloten. Je kiepert alle meuk gewoon in één keer in de prullenbak. Het is even simpel als doeltreffend. Is er dan helemaal niets mis met dat apparaat?

Nou, helaas we. Hoe graag ik dit ding ook op alle vlakken aan zou prijzen, hij zuigt gewoon toch niet zo sterk als een snoerding. Als je dus je hele huis grondig van kop tot teen wilt stofzuigen ben je daar dus wel beter mee af. Maar voor al het andere is een Dyson je beste vriend!

O nee, dat is niet waar. Een Dyson is ook klotegemeen tegen je portemonnee. Die dingen zijn met 400+ euro eigenlijk echt buitenproportioneel duur. Maar mocht je ooit een financiële meevaller hebben of extra geld terugkrijgen van de belasting of zo, dan is dit een hele leuke besteding. Eenmaal in je bezit zal je er zeker geen spijt van krijgen!

Het is in elk geval een prachtige kijk in wat de stofzuigtoekomst voor ons in petto heeft. Zolang we er dus niet allemaal aan gaan in de apocalyps, hebben we echt nog mooie stofzuigers om naar uit te kijken!

Ja ja, het leven is een feestje… dus.

Wij hebben in elk geval deze toegevoegd aan ons gezin. Hij heet Dyson Onlein, weegt 9 ons en we zijn heel blij met hem. Voor bezoek graag even bellen:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *