Hoe groot is het geheugen van Memory Foam?

Memory Foam is prachtig! Dit spul (ook wel bekend als geheugenschuim of traagschuim) vind je in matrassen en kussens omdat het zijn ingedrukte vorm een tijdje vast kan houden. Op zich een prima idee, maar het probleem met deze externe geheugendragers is dat ze wel extreem snel vol raken.

Met de huidige techniek kan zelfs het beste geheugenschuim zijn vorm slechts 5 seconden vasthouden. Dat is natuurlijk helemaal niks. Daar komt bij dat dit geheugen ook nog eens tergend langzaam wordt aangeroepen (vandaar de naam ‘traagschuim’). Dat moet toch beter kunnen?

Precies, dat dacht ik nou ook! Innovatief als ik ben, heb ik in het grootste geheim publiekelijk aan een nieuw soort Memory Foam gewerkt. Vandaag is de primeur. Maak dus snel kennis met:

Solid State Memory Foam

Door een permanente buffer overflow is het mogelijk om dit geheugenschuim instantaan aan te roepen. Hierdoor hoef je dus nooit meer te wachten tot je schuim eindelijk klaar is met laden. Stel je de tijdwinst toch eens voor!

Vanaf vandaag wordt traagschuim dus eindelijk snelschuim. Dat maakt SSMF dé perfecte geheugensteun voor in bed. Uiteraard verkrijgbaar in onze webshop, zodat ook jij voortaan helemaal perfect kunt liggen. Geniet ervan!

Deze innovatie is tot stand gekomen door de prachtige ingezonden vraag van niemand minder dan Koen. Bedankt jongen, en als je je nog eens wat afvraagt hoor ik het graag!

 

 

You May Also Like