Hoe is het om niet naar de kermis in Putten te gaan?

Vandaag is het kermis in Putten. Mijn oudste zoontje is daar met zijn moeder naartoe, maar door gebrek aan zin kon ik helaas niet mee. In plaats daarvan blijf ik thuis. Weliswaar met mijn jongste zoontje, maar toch. Nu begrijp ik dat iedereen razendbenieuwd is hoe dat bevalt, dus bij deze een korte review. Hoe is het om niet naar de kermis in Putten te gaan?

Bereikbaarheid
Allereerst moet ik zeggen dat het echt heel gemakkelijk is om niet naar de kermis in Putten te gaan. Je hoeft niet met het openbaar vervoer en ook parkeren is echt geen enkel probleem. Je hoeft maar even met je ogen te knipperen en je bent al niet op de kermis in Putten. Zeker voor mensen die niet van reistijd houden is dat echt een aanrader. Ik zou willen dat alles zo goed bereikbaar was als dit!

Attracties
De attracties hier kenmerken zich voornamelijk door gemak, rust en eenvoud. Zo staat hier bijvoorbeeld een bank waar je op kunt zitten, en zijn er meerdere ramen waar je met je ogen doorheen kunt kijken als je daar zin in hebt. Alles is binnen handbereik en de kwaliteit is gewoon goed. Je hoeft nergens in de rij te staan, en misschien nog wel het mooiste van alles: er staat nergens luide muziek aan als je daar geen zin in hebt. Bijkomend voordeel: je wordt niet in elkaar geslagen in een donker hoekje. Wel zo prettig.

Eten en drinken
Het valt me op dat er over het algemeen heel goed voedsel te verkrijgen is als je niet naar de kermis in Putten gaat. Met name in de koelkast staat prima voedsel, maar ook in de keukenkastjes staat hier en daar iets verrassends verstopt. Zo zag ik bijvoorbeeld een halve knoflook achter een pot uien staan en lag er een zakje kippenbouillon onder een schattig stelletje voor kruiden zoals zout en peper. Deze variƫteit is kenmerkend voor plekken die niet op de kermis in Putten zijn. Daar is het eten toch heel anders.

Prijs
De prijs van niet naar de kermis in Putten is heel degelijk. Zeker in vergelijking tot de kermis in Putten is het heel goedkoop. Ik hoefde nergens te betalen en alle spullen die ik wilde hebben had ik al. Dat voel je wel in je portemonnee.

Conclusie
Aan alle mensen die niet graag naar de kermis in Putten gaan kan ik echt van harte aanbevelen om niet naar de kermis in Putten te gaan. Je hebt geen van de nadelen van de kermis in Putten, en houdt er ook nog eens heel veel geld en tijd door over. Ben jij echter zo iemand die wel graag naar de kermis in Putten gaat, dan is niet naar de kermis in Putten gaan niets voor jou. Dat verschilt gewoon heel erg van persoon tot persoon.

Eindcijfer voor mensen die niet graag naar de kermis in Putten gaan: 10
Eindcijfer voor mensen die wel graag naar de kermis in Putten gaan: 1

Dus.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *