Hoe is het om thuis te backpacken?

Weinig mensen realiseren zich dat je heus niet altijd onderweg hoeft te zijn om een rugzak te dragen. Integendeel, daar hoef je de deur niet eens voor uit! Naast dat een rugzak gewoon heel lekker zit en er supergoed uitziet, kan je er thuis ook bijvoorbeeld gewoon de post of de afstandsbediening in doen. Vet handig. En doordat je thuis helemaal geen verplichtingen of bestemming hebt, leent deze omgeving zich uitstekend voor een lekker avondje stressvrij backpacken. Een steeds populairdere toeristische attractie.

Het mooie van thuis backpacken is dat je eigenlijk helemaal geen grenzen hebt aan wat je allemaal in je rugzak kunt stoppen. Als je moe wordt kun je namelijk gewoon gaan zitten en alles wat je er weer uithaalt is gelijk thuis. Staafmixer mee? Geen probleem. Extra kussen? Tuurlijk! Flatscreentje voor onderweg? Waarom ook niet?

Omdat thuisbackpacken steeds populairder gaat worden ben ik alvast begonnen aan een soort Lonely Planet met leuke routes die iedereen kan doen. Wat te denken van het altijd succesvolle ‘rondje keuken’? En dan is er natuurlijk ook altijd het ‘naar de badkamer en terug’ en de beroemde ‘slaapkamers bij de overloop’. Geloof me, vakantie in eigen huis is de toekomst.

Tot die tijd kan ik je natuurlijk niet achterlaten zonder wat consumentenadvies. Deze rugtassen doen het hartstikke goed op de bank en als je ermee onder de douche staat is er niks aan de hand. Succes gegarandeerd!

You May Also Like