Hoe is je eerste week fiber fueled bevallen?

Zoals ik precies een week geleden al vertelde eet ik sindsdien alleen nog maar gras, en varianten daarop. Dat is niet omdat ik ineens knettergek geworden ben, maar omdat ik mij heb laten omlullen tot een dieet. En wat voor een! Het heet ‘fiber fueled‘ en betekent dat je alleen nog maar plantaardige meuk mag grazen. Voor een carnivoor als ik is dat best even slikken…

De afgelopen 7 dagen waren dan ook op zijn zachtst gezegd niet altijd even makkelijk. Goed, het kon nog veel erger (zeker aangezien mijn lieve vrouw al het zware kookwerk op zich neemt: hulde!), maar het kon eerlijk gezegd soms ook echt wel wat lekkerder. Als ik op bepaalde momentjes bijvoorbeeld niet een beetje in mijn mond terug had hoeven kotsen was dit hele dieet me misschien een stuk beter bevallen. Maar dat is natuurlijk puur hypothetisch, achteraf zal je nooit weten hoe dat zou zijn geweest.

Sommige maaltijden waren gelukkig ook oprecht lekker, een hoop zijn gewoon hersenloos voedsel tot je nemen, en sommige zijn echt groene crap. Maar gemiddeld genomen ben ik de eerste van de 4 weken eerlijk gezegd best goed doorgekomen. Ik heb maar één keer gedroomd over roze koeken (echt waar!) en de eerste kilo’s ben ik alweer kwijt. En gelukkig zit ik alweer op een kwart van de tijd, dus langzaam aan komen we er wel.

Maar god, wat heb ik een ongelofelijke zin in sashimi en vlees zeg! Ik ga de nachtjes aftellen tot ik eindelijk weer los mag. En tot die tijd: kom maar door met dat GFT!

PS. En mocht je nieuwsgierig zijn, dit is de boosdoener:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *