Hoe kan ik aan het eind van de maand minder geld over houden?

Eigenlijk is het best gek hoe obsessief mensen altijd maar bezig zijn om geld te besparen. Ik heb jaren geleden immers al precies uitgelegd wat je hiervoor moet doen, dus hoe moeilijk kan het zijn? Ik vind het daarom ook wel tijd voor wat nieuws. Hoe fijn zou het zijn als mensen het eens wat meer van een andere kant zouden gaan bekijken. In plaats van altijd maar geld overhouden, hoe kan je er nou voor zorgen dat je minder geld overhoudt dan je eerst had?

Ook hier zijn natuurlijk een paar simpele trucjes voor, die ik graag nog eens voor jullie op papier zet. Ik zou zeggen, lees ze door en doe er je nadeel mee!

Optie 1 – geef je geld weg
Een hele makkelijke manier is om je geld gewoon op te halen bij de bank en aan iemand op straat te geven. Omdat dit vandaag de dag vanwege de lockdown natuurlijk allemaal niet zo makkelijk gaat, ben ik bereid om dit voor jullie op de lossen. Op deze pagina kan je me vragen om je een Tikkie te sturen, dan neem ik je geld wel van je aan. Dan hoef jij de deur niet uit en hoef je ook niet binnen iemands anderhalve meter te komen om het geld te overhandigen. Ik doe dat helemaal contactloos. Aardig toch?

Optie 2 – Zorg dat je minder geld binnenkrijgt
Veel mensen lopen op hun werk het grootste risico om geld te krijgen. Dan zit je daar gewoon lekker je ding te doen, en dan geeft je baas je aan het eind van de maand plotseling weer een nieuwe zak geld. Zo blijf je bezig! Of niet? Als jij gewoon je baan opzegt, krijg je ook geen salaris meer binnen. Moet jij eens opletten hoe weinig geld je dan nog overhoudt aan het eind van de maand!

Optie 3 – Koop dingen
En de laatste, meest vertrouwde manier is natuurlijk om gewoon allemaal dingen te kopen. Dingen, spullen, zooi, rommel, crap, rotzooi, troep, meuk… het maakt niet uit, zolang het maar niet gratis is. Je bent het snelste klaar als je hele dure dingen koopt, zoals dit of dit, maar je kan ook heel veel goedkope dingen kopen. Hoe meer hoe beter, en hoe minder geld er straks nog van jou is.

Handig toch? Serieus, lees dit bericht gewoon nog een keertje na als je je financiën aan het doen bent en je wordt gegarandeerd een arm mens!

Geniet ervan 🙂

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *