Hoe kan ik mijn babyfooncamera vastmaken?

Sinds wij een babyfoon met een ingebouwde camera hebben, is er ook gelijk een probleempje bijgekomen. Waar je een babyfoon op geluid gewoon ergens in een hoek van de kinderkamer kunt gooien, moet je met een camera toch wel een beetje een tactische filmhoek weten te vinden. Omdat dit niet altijd even gemakkelijk is ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Zoals altijd vond ik die natuurlijk weer in China!

Want hoe kan het ook anders, bij AliExpress vond ik namelijk deze handige 85 cm Flexibele Baby Video Monitor Camera Mount Bed Telefoon Standhouder Plank voor Thuis Kwekerij Kribben Lui Telefoon stand. Dan weet je het wel hoor! 😉 Vooral die plank voor thuis kwekerij kribben lui sprak mij wel aan dus ik had er maar eentje besteld. Zoals altijd uit China: op hoop van zegen.

Omdat ie uit China moet overkomen is het dan natuurlijk altijd even spannend of ie aankomt voordat mijn baby Bas de baard in zijn keel heeft, maar dat ging dit keer verrassend snel. Wat zeg ik, volgens mij had ik hem binnen twee weken binnen. En nadat ik drie kilo overtollig verpakkingsmateriaal had weggegooid kwam daar een pracht van een 85 cm Flexibele Baby Video Monitor Camera Mount Bed Telefoon Standhouder Plank voor Thuis Kwekerij Kribben Lui Telefoon stand uit. Topding!

Want hiermee kun je dus superhandig die babyfooncamera aan alles vast maken dat je kunt bedenken! Inderdaad, in theorie zou je hem zelfs aan je baby zelf vast kunnen maken, maar dat moet je natuurlijk niet doen. Dan is de kijkhoek gewoon niet ideaal. Maar verder blijft ie overal heerlijk aan vastklikken en kun je dus met een gerust hart de deur van de kinderkamer achter je dicht trekken.

Wat is het: een flexibele klem om een babyfooncamera (of iets anders) mee vast te houden
Praktisch nut: enorm handig
Kwaliteit: boven verwachting goed!
Deze heb ik gekocht:

Via deze link voor 7,95 (iets minder dan een tientje inclusief verzendkosten). Of zoek op AliExpress naar Baby Camera Houder en zoek gewoon de goedkoopste uit.

Hier wat kiekjes uit eigen hand:

Voor crap uit China is dit zeker bovengemiddeld handig! Absoluut een aanrader voor alle ouders met een babyfooncamera. En mocht je die nog niet hebben, dan kan ik deze Alecto van Coolblue aanbevelen:

Topding!

(deze post is een eerste uit een reeks ‘Crap uit China’, om nog wat meer uit mijn aankopen daar te kunnen halen. Meer daarover straks op deze pagina)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *