Hoe kan je in bad als je geen bad hebt?

Oké beste mensen, dit is even briljant. Wist je namelijk dat je tegenwoordig ook lekker thuis in bad kan als je zelf helemaal geen bad hebt? Het klinkt ongelofelijk, maar het is echt waar! Door een prachtig stukje techniek kunnen ook mensen die zonder bad geboren zijn tegenwoordig ervaren hoe het is om een echt bad te hebben.

Zelf hebben wij dit wonder der techniek een paar jaar geleden voor het eerst in huis gehaald. Sindsdien is ons leven significant beter geworden en zijn we gemiddeld 17% gelukkiger geworden. Voor mijn vrouw durf ik zelfs wel te zeggen dat dit misschien wel tegen de 40% aanloopt. Waar hebben we dan mee te maken?

Deze uitvinding heet de ‘Tubble‘. Dit is een geniale, opblaasbare badkuip die je in elke middelgrote badkamer of tuin neer kunt zetten. Je blaast hem op met het bijgeleverde pompje en vult hem met water. Vervolgens rest je niets anders dan even wachten en genieten tot je een ons weegt.

Zeker als je net als wij in een appartement woont zonder badkuip, of als je een nieuwe badkamer aan gaat leggen en twijfelt of je wel echt zo vaak gebruik gaat maken van een bad, zou je deze oplossing moeten overwegen. Als je je opblaasbad leeg laat lopen schuif je hem zo je kast in en in het weekend blaas je hem in no time weer even op. Het is simpel, maar o zo geniaal.

Echt, ik kan geen enkele reden verzinnen om hem niet in huis te halen! Doe jezelf en je hele huishouden dus snel een plezier en haal ook snel een Tubble in huis. Dit is echt oprechte reclame waar ik alleen maar achter kan staan. En bedank me maar als je er helemaal in tot rust bent gekomen. Geniet ervan!

You May Also Like