Hoe kan je je tijd achter de kinderwagen nuttig besteden?

Sinds we verplicht thuis moeten zitten is een flinke wandeling met de kinderwagen een vast onderdeel van mijn ochtendritueel geworden. Elke morgen loop ik drie kwartier tot een uur doelloos rond, al dwalend mijn tijd te verdoen. Dat is natuurlijk geen bijster enerverende handeling, maar gelukkig heb ik er iets op gevonden om toch nog iets aan die tijd te hebben.

Eerder schreef ik hier al hoe ik een groot fan ben van de online cursussen van Udemy. Normaal gesproken volgde ik altijd in de bus van en naar mijn werk allemaal cursusjes, maar dat zit er nu even niet meer in. Maar dankzij deze briljante gadget van (hoe kan het ook anders) AliExpress kan ik mijn zelfontplooiing gewoon voortzetten achter het stuur van mijn kinderwagen:

Combineer dit met een draadloze koptelefoon en je hebt zo elke dag weer een hele leerzame wandeling door de buurt. Vet relaxed! Het moet alleen niet regenen, maar ja… dan is dat ook weer niet je grootste proobleem.

Ouders, doe er je voordeel mee!

Hieronder leer ik bijvoorbeeld het Python webframework Django, eens kijken of ik daar straks een leuke nieuwe website mee kan programmeren:

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *