Hoe kun je je afwezigheidsassistent beter niet instellen?

Je afwezigheidsassistent is een gevoelig iets. Met een verkeerde verwoording kan je al snel een behoorlijke flater slaan. Wil je ter inspiratie ook eens weten hoe je je afwezigheidsassistent beter niet instelt? Lees dan deze typische beginnersfouten:

De gedemotiveerde afwezigheidsassistent

Beste mailer,

Omdat ik geen zin heb in mijn baan ben ik niet in de stemming om uw mail te behandelen. Voor urgente zaken kunt u in uw eigen sop gaarkoken.

Met afwezige groet,
Wat een Gast

De overgedetailleerde afwezigheidsassistent

Beste mailer,

Ik ben een dagje vrij. Ik ga vandaag lekker uitslapen en ga daarna genieten van een lekkere cappuchino bij mijn krantje. Misschien wel met een koekje of zo. Dat zou ik eigenlijk niet moeten doen omdat ik de laatste tijd wel al de nodige kilootjes ben aangekomen, maar what the heck. Soms vind ik het gewoon leuk om die randjes op te zoeken. Dat doet me denken aan die ene keer in de darkroom, toen ik met die cavia en dat leren zweepje… etc. etc.

Liefs,
Wat een Gast

De te eerlijke afwezigheidsassistent

Beste mailer,

Ik heb in de agenda gezet dat ik naar het ziekenhuis moet maar eigenlijk heb ik een kater van dat feestje van gisteren. Als ik straks eindelijk klaar ben met kotsen zal ik uw mail zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Met brakke groet,
Wat een Gast

De tijdreizende afwezigheidsassistent

Beste mailer,

Ik ben van 35 februari tot 2 juli 1945 een weekje vrij. Na die tijd neem ik uw bericht in behandeling.

Met vriendelijke groet,
Wat een Gast

De minimalistische afwezigheidsassistent

Beste,

Ik ben weg.

Doei.

De gepikeerde afwezigheidsassistent

Beste mailer,

Sodemieter op en laat me met rust. Ik ben gewoon aan het werk maar heb mijn afwezigheidsassistent aangezet zodat ik dat ellendige gezeik van jou eindelijk eens niet hoef aan te horen. Als je blijft mailen zal ik een regel aanmaken om je mail automatisch te wissen en je aan te melden bij de spamlijst van onze cyber security afdeling. Stik erin en sterf.

Minachtend,
Wat een Gast.

 

Enzovoorts! Voor urgente reacties kunt u een bericht achterlaten in de comments. Tot ziens!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *