Hoe lang kunnen mensen overleven in de gloria?

Het menselijk leven is altijd op zoek naar nieuwe plekken om te overleven. Plekken waar de mens oorspronkelijk niet thuis hoort. Zo heeft de mens eerst al het water overwonnen. Toen onbegaanbare bergtoppen, jungles, bossen en woestenijen. Daarna was het de beurt aan het luchtruim, en in de afgelopen 100 jaar heeft de mensheid zelfs de eerste trotse stappen gezet op de maan en ver daar voorbij.

Nu is het echter tijd voor ‘the final frontier’. Want gaat het de mens ooit lukken om permanent te overleven in de gloria? Wie weet. We doen in elk geval ons best. Sinds mensenheugenis proberen we elkaar immers al te motiveren om zo lang mogelijk in die gloria te overleven. Vooralsnog gaat dat echter nog niet al te makkelijk. Alleen met een speciale uitrusting kunnen mensen hooguit 1 dag per jaar in de gloria leven. Zo weten we nu dat je best een dag in de gloria kunt leven als je een feestmutsje opzet en jezelf omgeeft met slingers en taart. De volgende dag is dat effect alleen weer snel verlopen. Maar daar wordt aan gewerkt.

Want de techniek staat niet stil. Er zijn avontuurlijke entrepreneurs die het voor elkaar gekregen hebben om door middel van boosted parrallel particle partying al periodes van 2 weken aaneengesloten in de gloria te overleven. Veelbelovende ontwikkelingen. Waar gaat dit heen? Stel je voor zeg. Als dit zo doorgaat kan de mens straks elke dag in de gloria leven. Alsof het niks is…

Wat zingen we dan nog op verjaardagsfeestjes?

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *