Hoe leuk is de buikgriep?

Mwah, dat valt wel mee. Er zijn ongetwijfeld mensen die dit echt helemaal te gek vinden, maar ik hoor duidelijk niet bij die groep. Sterker nog, ik vind een buikgriep eigenliijk helemaal niet zo leuk. Ik vind dat zelfs stom. Als ik de buikgriep een cijfer moest geven tussen 1 en 10, zou dat cijfer niet hoger worden dan een 1. En dat is ruim onvoldoende, zelfs voor een ziekte.

Zonder in verdere details te treden, is mijn grootste bezwaar tegen de buikgriep dat ik van mening ben dat je als mens zelf alle controle hoort te hebben over wat er allemaal in en uit je lijf gaat. Dat zo’n buikgriep die regels klakkeloos naast zich neerlegt vind ik gewoon echt heel erg onbeschoft. Zoiets doe je mensen toch niet aan?

Nee hoor, als ik een ziekte was zou ik dat heel anders doen. Ik zou mensen zich vet relaxed laten voelen. Heerlijk. Beter dan ooit! Wedden dat iedereen mij dan als ziekte in huis zou willen halen?

Maar nee hoor, die virussen van tegenwoordig zijn maar achterlijke levensvormen. Kom op jongens, evolueer nou een beetje met je tijd mee zeg!

Namens de mensheid: bij voorbaat hartelijk dank.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *