Hoe leuk is Pixel XL?

We hebben weer wat nieuws in huis hoor! Misschien ken je wel die strijkkralen van vroegah, die je dan op zo’n plankje moest duwen voordat je ze vast kon smelten met je strijkbout. Tegenwoordig heb je iets soortgelijks, maar dan in het vierkant: Pixel XL. En dat is stiekem best wel leuk om te doen!

Gisteren heb ik de kleine gastjes meegenomen naar de hobbywinkel (zonder mondkapje, wauw!), en daar hebben we wat van die Pixels in huis gehaald. Voor twee tientjes kan je al helemaal los, met tientallen kleuren en nog meer pixels. En vooral de XL variant is leuk, de standaardmaat was net wat te priegelig voor ons. Goed, en wat maak je dan?

Precies: Mario! En Link, en Sonic, dat soort dingen. Ten minste, die vinden Willem en ik het tofst, je kunt er ook gewoon net als Bas voor kiezen om gewoon heel veel dingetjes los te peuteren en tussen de planken van je eettafel te proppen. Ieder heeft zo zijn eigen smaak.

Maar zo hebben wij ons weer een tijdje kostelijk vermaakt. Heb je ook kinderen die niet meer alles in hun mond stoppen? Haal dan ook gewoon eens een doosje in huis. Bij bol zijn ze wel een beetje prijzig omdat er onzichtbaar 5 euro aan verzendkosten in is verwerkt, maar als je kan ga je gewoon op zoek naar zo’n leuke Pipoos winkel en dan kan je los. Hier ben je dan naar op zoek:


Enjoy!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *