Hoe lollig is een Jetpack-feestje?

Als je aan een kindje vraagt wat ie een leuk thema vindt voor een verjaardagspartijtje, kan je de wonderlijkste antwoorden verwachten. Kinderen vinden namelijk hele specifieke dingen gaaf. Vorig jaar was het antwoord simpelweg Ninjago, wat nog best een prima thema is, maar dit jaar was het een stuk concreter. Wat vind je leuk voor je feestje? Jetpacks. Wat? Ja, jetpacks. … Tuurlijk man, wat jij wilt gast…

En zo mochten wij dus onze creatieve geest tot het uiterste aan het werk zetten om daar 9 kleutertjes twee uur mee te vermaken. En gek genoeg, is het toch weer helemaal geslaagd. Men neme een avondje goed knutselen, een onwijs slap verhaal en een hoop gebrul alsof je met het gaafste bezig bent wat er óóit is gebeurd, en die kindjes gaan na twee uur onwijs voldaan weer verder de rest van de wereld onveilig te maken.

Maar het was zeker lollig om een jetpack-feestje te geven. Alle kindjes mochten een eigen jetpack versieren en daarmee hun complete training afronden. Op zich was de spanningsboog niet altijd gespannen, maar ik heb toch wel een hoop kleine ventjes lollig door het gras zien gillen met hun jetpacks. En het heuse Action-paraglider-vliegertje deed het laatste half uur de rest.

Ik ben wel nu al heel erg benieuwd wat het thema volgend jaar gaat worden. Als we zo in de awesome gebruiksvoorwerpenhoek blijven hangen kan dat dus werkelijk van alles zijn. Thema emmer bijvoorbeeld? Kom maar door, wij kunnen dat!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *