Hoe luxe is het om de verwarming aan te zetten?

Sinds die gasprijzen compleet de pan uit rijzen, proberen wij hier in huize Onlein een beetje op de stookkosten te letten. Zo schreef ik hier al eerder dat ik een kek dashboardje had gemaakt om onze stookkosten te kunnen volgen, maar om nou te zeggen dat ik hier veel naar kijk en handel is ook niet waar. Nu valt hier natuurlijk tegenwoordig best wat geld te besparen, waarvoor je vaak helemaal niet moeilijk hoeft te doen. Een hele makkelijke manier is bijvoorbeeld om de verwarming gewoon niet hoger te draaien. Dat scheelt een hoop.

Maar goed, soms heb je het dan dus wel gewoon koud. Een trui en extra sokken helpen wel, maar die gerimpelde vingers tijdens het thuiswerken zijn natuurlijk ook gewoon armoedig. Vandaag doe ik het daarom anders. Vandaag trakteer ik mezelf op de verwarming. Man, wat een feest!

Haha, ik weet niet wat er precies met me gebeurd is, maar ik vind het stiekem heerlijk om gewoon bij uitzondering het huis even lekker op te stoken. Het is echt geen 30 graden hier hoor, maar net dat tandje extra voelt vandaag de dag als een heerlijke luxe. Door dat weinig te doen, weet je het plotseling weer helemaal te waarderen. Dus dat doe ik dan ook!

Zo zeer, dat ik er zelfs dit stukje over schrijf. Tip!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *