Hoe maak je een back-up van je DNA?

Het zal je maar gebeuren: kom je thuis van een avondje stappen en opeens ben je al je DNA kwijt. Ai! Onwijs vervelend, maar wat kan je eraan doen? Helemaal voorkomen wordt lastig, maar er kan je een hoop leed bespaard blijven als je gewoon regelmatig een back-up maakt van de genetische code in je DNA. Dit hoeft tegenwoordig helemaal niet meer zo ingewikkeld te zijn!

De makkelijkste manier is om gewoon een hele stapel tupperwaredoosjes te kopen bij de Action en er elke avond voor het slapen gaan even stevig in te likken. Als je de doosjes in leuke kleuren koopt kun je daar vervolgens heel leuk je slaapkamer mee decoreren. Een andere manier is om elke dag een haar uit je lijf te trekken en deze met een goed stuk plakband op de muur te plakken. Als je dit een beetje vooruit plant kun je hele leuke motiefjes door je huis trekken. Enig toch?

Als je dit allemaal te lastig vindt kun je er natuurlijk ook altijd nog voor kiezen om een kind te maken. Mocht je niet precies weten hoe dit moet, kun je het beste gewoon even Googlen. Over dit onderwerp zijn namelijk tal van filmpjes te vinden op internet.

You May Also Like