Hoe moeilijk is het om een webshop te beginnen?

Helemaal niet moeilijk! Het bewijs? Check hier snel de nieuwe officiële Wateengast-webshop!

Op een vorige website heb ik al eens eerder een winkeltje gelanceerd, maar ik merk dat het nu zo’n vijf jaar later een flink stuk eenvoudiger is geworden. Men neme een WordPress site (dat kan zo ongeveer iedereen die geen complete aap is) en daar installeer je dan simpelweg de plugin WooCommerce op. Het resultaat is een online winkelomgeving die je vervolgens kunt gaan vullen met allerlei wonderlijke producten. Kom maar door met die business!

Zelf heb ik in mijn assortiment gekozen voor een exclusieve selectie van producten die zowel fantastisch als ongelofelijk awesome zijn. Het productieproces heb ik geheel in eigen beheer zodat ik zeker weet dat al mijn producten onbespoten, puur, maagdelijk en eerlijk zijn. Heb je liever eco? Voor jou noem ik het speciaal zo!

Aangezien dit pure ambacht is mag je bovendien bij elke aankoop een volledig gepersonaliseerde behandeling verwachten, compleet met handgeschreven factuur en een authentiek betalingssysteem via een persoonlijk getint Tikkie (waarover je hier meer kunt lezen). Terwijl we de administratie doen maak ik een gezellig praatje met je en zal ik vragen hoe het met je gaat en wat je hobbies zijn enzo.

Waar zie je zoiets tegenwoordig nog? Ik zeg nergens, behalve in de ambachtelijke webshop van Wateengast.nl!

Yeshoorrr!

Uw gast.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *