Hoe snel kan je een stukje schrijven?

Vandaag doe ik even een race tegen mijzelf! Omdat ik per ongeluk iets te lang heb doorgewerkt, moet ik nu heel snel een stukje online knallen voordat ik naar huis kan. Eenmaal thuis moet ik namelijk gelijk mijn jongste zoontje naar bed brengen, en eigenlijk moet ik er dan ook meteen naast. Even rustig een episch stukje produceren zit er vandaag daarom niet in.

Omdat ik graag ook een tweede alinea in mijn stukje stop, heb ik hierboven twee keer op enter gedrukt. Het resultaat van die actie is een blanco regel, ook wel witregel genoemd. De letters die je nu leest maken deel uit van een zin die geen enkele toegevoegde waarde heeft voor de boodschap van het verhaal. Ik bied dan ook graag mijn excuses aan voor het feit dat jouw ogen die letters gelezen hebben maar daar dus helemaal niets voor terug hebben gekregen. Sorry.

En dat was dan het stukje! Normaal komt hier nog een pakkende uitsmijter, maar die doe ik dit keer dan maar als plaatje. Het is even niet anders! En nu snel naar huis. Tot morgen!

(totale schrijftijd: 3 minuten en 21 seconden. Top!)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *