Hoe staat het met je nieuwste app?

Waar het hart van vol is, stroomt de blog van over. En dus schrijf ik vandaag maar even over mijn nieuwste appje: de superuniek magistrale Rookvrijheid-app! Oké, helemaal uniek is ie niet omdat ik veel van de code van mijn Alcoholvrijheid-app schaamteloos kopieer en hergebruik, maar gloednieuw en magistraal is ie natuurlijk wel. De app is een vrolijke kompaan die leuke statistiekjes voor je bijhoudt wanneer je hebt besloten om te stoppen met roken.

Op zich is dat geen nieuw concept en bestaan zulke apps al, maar het is een beetje zoals met koken: als je het zelf maakt, smaakt het net effe lekkerder. In elk geval is het precies zoals jij het het liefste lust!

Dit weekend heb ik mijzelf de deadline opgelegd om alvast de Nederlandse app in te sturen voor de Android en liefst ook Apple app-stores. En op zich lig ik wat dat betreft prima op schema. De Android versie is klaar, daar moet ik alleen nog screenshots voor gaan maken. Voor de iOS versie komt er nog wat meer bij kijken, maar als ik wat van mijn slaap inlever moet ook dat zelfs misschien nog wel gaan lukken. Alles met als doel om voor 1 januari de stoppende rokers te kunnen gaan ondersteunen!

Ik kijk er in elk geval al heel erg naar uit om weer een nieuwe app te kunnen gaan doorontwikkelen. Wat een superleuke hobby is dit toch!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *