Hoe staat het nu eigenlijk met die Wateengast-app?

Groot nieuws! Een tijdje terug liet ik hier al tussen neus en lippen door vallen dat er zowaar een heuse Wateengast-app in de maak is. Inmiddels kan ik vol trots verklappen dat de allereerste versie 0.0.1 klaar is voor lancering. Sterker nog: gisteren is de Android App bundel ter review aangboden in de Play Store. Dat wil zeggen dat de mensen van Google zich nu ongelofelijk uit de naad werken om dit huzarentestje aan allerlei ongrijpbare kwaliteitstesten te laten ondergaan. Hoe vet is dat!

Hier het bewijs van mijn trotse inspanning:

Wel spannend hoor. Als dit erdoor komt ga ik toch echt een fles alcoholvrije champagne open trekken hier! Stel je voor, gewoon je eigen gecodeerde app in de store. Ik ben benieuwd!

Overigens is deze app zeker nog niet wat ik uiteindelijk voor ogen heb, maar je kunt hierin wel al de artikelen van deze site benaderen en eventueel een eigen lijstje opmaken van je favoriete post. Andere features wil ik beetje bij beetje toe gaan voegen, naast de implementatie van een ietwat strakker design.

Mocht jij nu al tips hebben voor functies die echt niet mogen ontbreken, laat het dan hieronder weten in de comments of voeg ze toe als issues in de enige echte Wateengast-GitHub pagina op:

https://github.com/reinonlein/wateengast

Mensen, dat is toch net echt allemaal?!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *