Hoe surrealistisch is een lege Postvak IN?

Wauw, ik heb zojuist iets fenomenaals meegemaakt. Ik wist serieus niet dat het mogelijk was, maar ik heb een uiterst zeldzame plek op het internet gezien. Tot vandaag heb ik hier alleen nog maar over horen spreken en wist ik niet dat deze plek werkelijk bestond, maar het is waar. Hij bestaat. Ik heb hem gezien… Hoe deze plek heet?

“De bodem van mijn postvak in”

Het is een plek uit fabels en uit sprookjes, een naam die je misschien alleen in de Efteling verwacht, maar vandaag zag ik hem op mijn werk. En hij is fantastisch!

Betekent dit dat ik nu klaar ben met mijn werk? Nee, natuurlijk niet… Het betekent alleen dat mijn werk het enigszins achterhaalde medium e-mail niet langer als primaire communicatiebron gebruikt. Sinds kort werk ik voor een nieuwe afdeling, en daar communiceren we primair met Slack, een geweldig compleet programma.

Haha, en dat de magie die ik zojuist heb ervaren natuurlijk nooit lang kon duren, wordt bewezen door het feit dat er terwijl ik dit schrijf gelijk een nieuw mailtje in mijn glanzend schone inbox bliept. Aan de tijdstippen van dit bericht kan ik aflezen dat het hele feestje niet langer dan 3 minuten heeft geduurd.

Maar die ervaring was priceless. Die 3 minuten uit mijn leven nemen ze me nooit meer af. Het was waanzinnig! 🙂

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *