Hoe voelt het om een Tikkie te krijgen?

Zo eens per generatie komt er een uitvinding om de hoek kijken die het hele leven drastisch veranderd. Zo waren daar ooit de de auto, de vaatwasser en het internet. Niet lang geleden kwam er weer zo’n uitvinding voorbij: het Tikkie. Deze subtiele innovatie zet het complete geldwezen op zijn kop. Wat een gemak!

Steeds meer mensen kennen dan ook het gevoel van het berichtje met daarin een betalingsverzoek nadat je je een heel weekend grenzeloos vermaakt hebt met vrienden. Tussen al het nagenieten door is daar dan toch die ontnuchterende klap terug op aarde: er moet nog even betaald worden. Oeps. Gelukkig voelt betalen dankzij het uitzonderlijke gemak van een Tikkie tegenwoordig helemaal niet meer als een straf. Integendeel, ik vind het ergens zelfs wel leuk om met Tikkies te betalen. Jij niet dan?

Mocht je nou geen idee hebben hoe lekker het voelt om met een Tikkie te betalen heb ik daar iets ingenieus voor bedacht! Als je hieronder namelijk je telefoonnummer en een bedrag invult zal ik je gewoon een Tikkie sturen zodat je het hele proces zelf kunt beleven vanuit je luie stoel. Ik noem het The Tikkie Experience en bied dit als gratis service aan omdat ik zo ontzettend van mijn lezers hou. Op die manier kan iedereen op een laagdrempelige manier in aanraking komen met het betaalgemak dat Tikkie heet. Wie wil dat nou niet?

Ik zou zeggen, geniet ervan:

(hoe hoger, hoe intenser de experience)

(deze post is een gevolg van een tijdelijke straf die ik heb ontvangen van Google vanwege het klikken op mijn eigen reclame. Daar konden ze bij Google kennelijk niet echt om lachen en nu mag ik mijn bannertje nergens meer vertonen. Zie ook deze vraag voor meer info: Hoeveel geld heb je verdiend met deze website?)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *