Hoe voelt het om je achthonderdste post online te knallen?

Nou, eerlijk gezegd gewoon zoals alle andere. Deze achthonderdste post is natuurlijk best wel een mijlpaal hoor, maar terwijl ik hier op het knopje ‘publish’ druk gaat er geen bijzondere siddering door mijn lijf ofzo. Het tintelt niet plezierig op een manier die ik niet had aan zien komen. Nee hoor, ik voel me gewoon zoals altijd: moe, brak en content.

Het enige wat wel bijzonder is aan deze 800ste post, is het feit dat ie me wel ergens een beetje trots maakt. Het is natuurlijk niet de eerste mijlpaal voor deze site en er gaan nog veel meer stukjes komen dan 800, maar toch: weinig is het niet! Als je het zo bekijkt heb ik toch best wel een flinke productie weten te draaien sinds mei 2018. Elke dag minstens 1 stukje online knallen… je moet er maar van houden!

En ik doe dat, zeker! Soms is het wel lastig om er nog de tijd en zin voor te vinden, maar het blijft gewoon heerlijk om de wereld met een attente blik te bekijken. Daar ga ik vrolijk mee door! En dan maakt het helemaal niet uit dat mijn verhaaltjes maar door een handje vol mensen wordt gelezen. Zolang je er zelf lol aan beleeft is elke extra lezende ziel mooi meegenomen.

En natuurlijk is het lollig dat de zoekmachines mijn onzin langzaam aan het oppikken zijn. Dagelijks ontvang ik tussen de 80 en 100 bezoekers via dit kanaal, en dat gaan er alleen maar meer worden. Zo af en toe klikt er zelfs iemand op de reclame en daarmee heb ik nu toch een redelijk constante inkomensstroom van een euro of 2 per maand. Bam! Dat had ik allemaal nog niet hoor, toen ik plotseling met deze hobby begon.

Maar nu snel door naar post nummer 1000! Dat lijkt me wel een feestje waard hoor. Binnen 200 dagen is dat al zo ver, dus ik moet maar eens voorbereidingen gaan treffen. Zal ik weer een taart gaan bestellen?

We gaan het zien. Stay tuned!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *