Hoe was je date met de Action?

Vandaag ben ik weer een boeiende ervaring rijker! Zoals jullie misschien wel weten, moet je tegenwoordig een afspraakje maken om ergens te mogen winkelen. Zoals ik hier al eerder schreef, lijkt dit me echt de ultieme vorm van winkelen. Een hele winkel waar je (bijna) niemand tegenkomt, hoe relaxed is dat?! Omdat ik dat natuurlijk graag eens wil ervaren, heb ik vandaag de proef op de som genomen door een date te maken met de Action. Als er immers 1 winkel is waar de gebruikservaring verziekt wordt door ander winkelend publiek, is het de Action wel. Was het vandaag beter door mijn afspraakje?

Nou, lang verhaal kort: nee hoor. Niks daarvan. Ik weet namelijk niet waar die mensen vandaan kwamen, maar het stond hier in Haarlem in elk geval net zo vol als altijd. Ik dacht dat dit niet meer mocht. Ergens had ik al nattigheid kunnen voelen toen ik de winkel binnenkwam. Ik kwam namelijk keurig op tijd bij de winkel, maar gek genoeg stond daar dus gewoon een hele rij met mensen voor de deur. Het voelde een beetje alsof ik weer ouderwets op de gastenlijst stond voor een club of Awakenings of zo, zodat je enigszins opgelaten die hele rij met mensen voorbij kan lopen. Maar tegelijkertijd schrok ik er wel van. Die mensen gaan dus straks ook allemaal naar binnen!

En zo kwam het dat ik binnen dus gewoon weer over de mensen struikelde met crappy plastic vetplantjes, opbergdoosjes en/of fietsreparatiesetjes in de wagens. En ik had me nog wel zo verheugd om lekker in mijn eentje door die gangpaden te scheuren! Nu botste ik gewoon weer tegen andere karretjes aan. En dat ken ik inmiddels wel hoor. Dat is niet mijn favoriete soort action.

Nee hoor, voor mij komt hier geen tweede date meer aan te pas. Action, ik maak het uit. Het spijt me.

Zelfs al heb je een hele kermis voor me versierd.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *