Hoe weet je of er iemand stiekem met je gedanst heeft?

stiekem dansen

Toen ik laatst van het station naar huis liep, betrapte ik er opeens iemand op dat ie stiekem met me aan het dansen was. Best gek, en toen ik er wat van zei kreeg ik alleen maar te horen dat ie hoopte dat ik het leuk vond. Nou nee. Eerlijk gezegd was ik eigenlijk vooral heel erg verbaasd. Ik had natuurlijk wel eens in liedjes gehoord over dit soort praktijken, maar als het je dan opeens een keer in het echt gebeurt, komt het toch wel ineens heel dichtbij allemaal. Dat is best heftig.

En het engste van alles is misschien nog wel, dat dit dus veel vaker gebeurt dan je denkt. Het zou zomaar kunnen dat deze persoon al weken elke dag stiekem met me aan het dansen is terwijl ik naar het station loop. Hoe weet je zoiets?

Moeilijk, het enige advies is denk ik gewoon heel vaak tegen je omgeving te roepen dat je het niet leuk vindt als er stiekem met je gedanst wordt. De meeste mensen op straat zullen je dan waarschijnlijk wel voor een schitzofrene gek aanzien, maar dan ben je in elk geval zelf in de controle.

Dat is toch ook wat waard.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *