Hoe weet je of je goed snik bent?

Zonder er lang over na te hoeven denken zou ik zo een stuk of 10 mensen op kunnen noemen die volgens mij echt gewoon niet goed snik zijn. Het probleem is echter, dat die mensen dat van zichzelf waarschijnlijk helemaal niet weten. In veel gevallen kan je aan de buitenkant namelijk helemaal niet zien of iemand wel goed snik is of niet. Hoe komen we daar dan achter?

Van mezelf zou ik bijvoorbeeld zeggen dat ik wel goed snik ben, maar hoe weet ik dat zo zeker? Misschien moeten we hier een soort sneltest voor gaan verzinnen. Om een goed begin te maken heb ik hier alvast een kleine opzet gemaakt. Stel jezelf bijvoorbeeld gewoon eens deze vragen:

  • Geloof je dat 5G gemaakt is om jou en de rest van Nederland stiekem helemaal aan gort te helpen?
  • Stond jij gisteren nog in de kroeg te knuffelen met wildvreemden om te vieren dat je nog 1 keer mocht drinken voordat de kroegen dichtgaan om de pandemie?
  • Heb jij een aluminium hoedje in de kast om je te beschermen tegen straling, of gewoon voor “je weet maar nooit”?
  • Heb jij een oplaadmat voor je maanstenen naast je bed liggen?
  • Vind jij populisme een goed idee?
  • En Trump een toffe peer?
  • Denk jij dat corona volgende maand wel weer voorbij is?

Als jij 1 of meer van deze vragen met “ja” beantwoordt hebt, zou ik toch met vrij hoge aannemelijkheid durven te beweren dat je in elk geval niet helemáál goed snik bent. Misschien ben je gewoon verlaagd snik, of misschien zelfs helemaal niet. Vervolgonderzoek moet uitwijzen hoe erg de schade precies is, maar van mij krijg je alvast dit advies:

Doe voorzichtig, en blijf alsjeblieft een beetje uit de buurt van internet.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *