Hoe word je klant van de maand?

Iedere maand kies ik uit mijn enorme klantenbestand één gelukkige klant die een keertje langs mag komen voor een exclusieve behind the scenes tour op de redactie van Wateengast.nl. Daarbij krijg je ook nog eens een roze koek en als je braaf bent misschien zelfs nog wel een glaasje koffie of een kopje bier.

In de tussentijd zal ik je alles laten zien uit de wondere wereld achter de schermen van Wateengast. Zo zal de tour je onder andere meenemen langs mijn laptop, een briljante bankierslamp die van kleur kan veranderen, mijn Senseo-koffiezetautomaat en het magazijn van de webshop. Hoe jij een tour kunt winnen?

Iedereen die iets koopt in mijn webshop doet automatisch mee. Hoe meer je koopt, hoe groter de kans dat jij die maand ‘customer of the month’ wordt. De winnaar van de afgelopen maand had bijvoorbeeld maar liefst 5 exemplaren van Wat een gast – The Boek gekocht. Kijk, dan is het een makkelijke keuze!

Maar alles wat je doet om op te vallen helpt mee. Zo kun je bijvoorbeeld ook een ludieke promotiecampagne starten op je werk of gewoon lekker gaan flyeren voor Wateengast in de buurt. Hoe groter je inspanning, hoe groter de kans op je tour.

De winnaar van de afgelopen maand heeft inmiddels al bericht gehad. Zijn foto hangt nu prominent in mijn kantoor:

You May Also Like