Hoe zag de paringsdans van de Tyrannosaurus Rex eruit?

Sinds bekend is dat dinosaurussen veren hadden, is er één gedachte die me niet meer loslaat. Als dino’s veren hadden, hadden die veren kleuren, en met die kleuren kan je indruk maken op de vrouwtjes. Zeker als je daar een mooi dansje omheen bedenkt. Hoe ongelofelijk episch vet zou het dan zijn als onze oude vertrouwde Tyrannosaurus zich daar ook schuldig aan zou hebben gemaakt?

Wat een waanzinnige show moet dat dan zijn geweest zeg! Kan je je voorstellen hoe de aarde rond hem heen buldert terwijl hij daar bronstig op en neer host en zijn prehistorische achterwerk welig in de rondte dartelt. En wie weet had ie die korte voorpoten wel voor een reden: twee knalgele pompons op elke klauw! En kakelen als een gek, met een piepstemmetje dat tot in de wijde omtrek pijn doet aan de oren. Waarom ook niet zeg… ik kan hier alleen maar over fantaseren.

Goed, waarschijnlijk had de Tyrannosaurus toch meer schubben dan veren, maar toch… er is wel zó ontzettend veel dat we niet weten over die oude monsters, dat er ongetwijfeld ook ontzettend veel hilarische dingen tussen moeten hebben gezeten. Wat zou ik die graag willen weten zeg!

Zie je de T-Rex zo al voor je :-):

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *