Hoe ziet de perfecte werkplek eruit?

Vandaag is een bijzondere dag! Door een gelukkige samenloop van omstandigheden was ons familiehuisje in Egmond aan Zee namelijk een paar dagen extra beschikbaar, en doordat mijn geweldig lieve vrouw had aangeboden om wat extra voor onze kinderen te zorgen, kon ik gisteren in de trein springen om wat extra uurtjes van deze geweldige plek op aard te genieten. En wat is dat toch ongelofelijk fijn zeg!

Nu had ik wel nog het nodige te doen voor mijn werk, en dus kan ik jammer genoeg niet helemaal vrijuit met de beentjes op de bank. Maar dat is gelukkig totaal geen straf. Terwijl ik dit schrijf zit in namelijk heerlijk op wat misschien wel de mooiste werkplek ter wereld is. (oké, dat is waarschijnlijk een beetje overdreven, maar fantastisch is dit zeker).

Onder het ruisen van de zee ben ik een dashboardje aan het fixen en wat collega’s aan het mailen. Videobellen via Slack en een 4g wifi hotspot werkt prima dus ik ben bij alle afspraken waar ik wezen moet, maar dan vanaf het strand. Als ik van mijn scherm opkijk zie ik een heerlijk zeetje, en als mijn werkdag erop zit ga ik naar het dorp om weer een heerlijk stel haringen te scoren. Hoe fijn is dat?

Ik zou willen dat dit elke dag mijn werkplek kon zijn, maar helaas… vanaf vrijdag doet deze werkplek gewoon weer dienst in waar hij oorspronkelijk voor bedoeld is: vakantiehuisje! En dat doet ie goed hoor. Supergoed!

Egmond & thuiswerken de gekste!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *