Hoera, we hebben een briljante tafel!

Jaaah, eindelijk weer leuk nieuws om over te schrijven! Vandaag is namelijk onze langverwachte bordspeltafel in onze woonkamer in elkaar gezet. We hebben er een tijdje op moeten wachten omdat ie van top tot teen met de hand gemaakt is door de briljante Jeannot (van Bordspeltafel.nl, mocht je er ook een willen), maar het resultaat mag er zeker zijn hoor. Supervet om hem eindelijk in huis te hebben staan!

We hebben nu eindelijk een prachtige eet/werk/bordspeltafel in de woonkamer staan, boordevol met supergave features. Zo zit er een dubbele bodem in waar je ideaal bordspellen op kunt spelen, kan je kiezen tussen een rode of een groene ondergrond, is het geheel omringd door een complete Hue ledstrip voor extra licht, en kan je een topblad omwisselen om bijvoorbeeld op te kaarten met je kinderen. En als kers op de taart zit er ook nog eens een vet handig stopcontact in de poot verwerkt voor als ik straks gewoon weer dagen ga kunnen thuiswerken bijvoorbeeld. Ideaal echt. Compleet naar wens gemaakt, en daar zijn we blij mee!

Nu nog even wachten tot ik weer wat meer energie heb om er lekker op te kunnen nerden, maar de eerste potjes shithead zijn er in elk geval al op gespeeld hoor. Excellent dit:

(later zal ik nog wat meer foto’s plaatsen.. maar voor nu moeten we het even met deze doen. Wordt vervolgd!)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *