Hoeveel gekheid past er op een stokje?

Mensen hebben het vaak over alle gekheid op een stokje, maar hoe realistisch is dat? Gaat al die gekheid wel passen als je er enorm veel van hebt? Ik zocht het voor jullie uit.

Als je geheid op je stokje wil doen zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. De belangrijkste is misschien nog wel de afmeting van je stokje. Hoe groter de stok, hoe meer gekheid je erop kwijt kunt. Mits je de gekheid natuurlijk wel een beetje gelijkmatig over je stokje verdeelt. Als je alle gekheid op één kan van je stokje legt valt ie er zo vanaf. Dan heb je een beetje gekheid op een stokje en de rest op de grond. Dat klinkt toch minder goed.

Daarbij moet de gekheid wel een beetje blijven plakken. Je moet dus goed aanduwen zodra je de geheid erop plakt. Ga niet zomaar alle gekheid in het wilde weg op een stokje doen. Ga er rustig voor zitten, begin aan de ene kant van de stok en ga zo langzaam maar zeker door naar de andere kant. Als je dit rustig aanpakt kan je inderdaad alle gekheid op een stokje doen. Daar heb je geen extra stokje meer voor nodig.

Mocht je dan toch nog een stok overhouden kan je daar natuurlijk prima een mooie rave totem van maken. Dan zijn echt werkelijk alle rapen gaar! Maar daarover later meer…

Mocht je trouwens liever voorverpakte gekheid op een stokje zoeken, dan is die hieronder wel wat voor jou. Serieus, het kan niet veel gekker worden dan dit!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *