Hoeveel liefste moeders ter wereld zijn er?

1. In mijn geval dan, want dat is natuurlijk mijn eigen lieve moeder. Al 37 jaar zorgt ze in meer of mindere mate voor mij, en al 37 jaar ben ik haar daar elke dag ontiegelijk dankbaar voor. Ik hou intens van deze geweldige lieve mama! Je bent geweldig 🙂

Het enige dingetje is dat zo’n beetje iedereen vandaag de liefste moeder ter wereld feliciteert met moederdag. Maar wie heeft er nou gelijk? Ik weet zelf natuurlijk best dat ik dat ben, maar hoe leg je dat aan alle kinderen uit die allemaal hun stinkende best hebben gedaan op een of ander kazig knutselwerkje op school of op de crèche? “Lieve mama, jij bent de op één na liefste van de wereld”. Ja, dat gaat er natuurlijk niet in.

En dus denk ik dat we vandaag maar gewoon alle mama’s de liefste moeder van de wereld moeten noemen, zelfs als dit lijnrecht tegen iedere vorm van logica op de wereld ingaat. Vandaag maakt dat niet uit. Moeders zijn belangrijker dan logica. Vandaag zijn mama’s de baas van het universum, en vandaag is elke moeder de liefste van allemaal.

Dus ook jij bent de liefste mama van de wereld. En jij bent de liefste mama van de wereld. En jij bent de liefste mama van de wereld. Jullie zijn ALLEMAAAL de liefste mama van de wereld!! JAAAAAAAHHH!!!!

Jullie zijn geweldig allemaal, in het bijzonder mijn eigen moeder en die geweldige mama van mijn bloedeigen kindjes. Ik hou van jullie!

Oe, en laat ik bij gebrek aan schoonmoederdag dan ook gelijk de oma van mijn kinderen even feliciteren. Ook jij bent geweldig lieve Marjan! Moeders FTW!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *