Hoeveel voicerecorders kan een mens in de wasmachine gooien?

Wat ben ik een ongelofelijk rampzalige kneus zeg. Zojuist heb ik maar liefst voor de derde (!) keer mijn briljante voice recordertje in de wasmachine gegooid. Nadat er al eerder eentje gesneuveld was, staat de teller nu op vier stukke units. En zojuist heb ik gewoon zonder te twijfelen de volgende twee besteld. Why?

Dit voice recordertje is namelijk echt briljant handig voor hardlopers. Helemaal nu ik deze website heb, schieten de geniale ingevingen en onvergetelijke ideeën massaal door mijn hoofd tijdens het hollen. Dit komt doordat je dan een uur lang net saai genoeg bezig bent om niet compleet uit te tunen, maar wel wakker genoeg om over van alles en nog wat na te denken. Normaal gesproken vergeet je alles waar je over nagedacht hebt na het rennen, maar met dit handige apparaatje dus niet meer.

Zelf hobbel ik dan wat over straat en bij een goed idee mompel ik het zodra er niemand in de buurt is in dit recordertje. Je ziet er natuurlijk compleet debiel uit, maar op zich doe je dat altijd tijdens het hardlopen dus wat dat betreft is er hier niks nieuws onder de zon. Het grote voordeel is dat je die voice recorder na afloop leeg kunt trekken en al je vastgelegde ingevingen dus direct om kunt zetten in 100% pure awesomeheid.

Tenminste, als je zo slim bent om hem uit dat kleine zakje van je hardloopbroek te halen. Ik heb dat zelf dus al drie keer niet gedaan en hem samen met mijn stinkende kleren in de wasmachine gegooid. Daar kan ie absoluut niet tegen. Tegelijkertijd is ie goedkoop genoeg om dan toch maar weer een nieuwe te kopen. Wat zeg ik, ik heb er gelijk twee besteld. Daarmee staat de teller nu in totaal op 6 stuks. En nog heb ik er geen spijt van!

Dus, doe jij ook aan rennen en heb je ook wel eens een goed idee? Koop dan gewoon deze even, je zal er geen spijt van krijgen (niet van de aankoop, wel van jezelf als je hem net als ik steeds blijft slopen):

Voice Recorder bij Ali Express. De prijs ligt meestal zo tussen de 9 en 11 euro, prima te doen!

You May Also Like