Hoeveel volgers had Jezus?

Jezus is de beroemdste influencer aller tijden. Hij begon met een klein groepje van 9 trouwe volgers, maar na verloop van tijd werden dat er steeds meer. Zijn show bleek enorm goed in de smaak te vallen in de samenleving. Oké, misschien kon niet iedereener altijd even hard om lachen, maar gemiddeld genomen scoorde deze bebaarde weldoener toch wel hele hoge ogen onder het grote publiek.

Tegelijkertijd was Jezus het allereerste kindsterretje ter wereld en heeft hij na zijn dood vele mensen geïnspireerd om ook hun kind in de media vooruit te schuiven voor financieel gewin. Zelfs na zijn dood is het aantal volgers explosief blijven stijgen. En zelfs vandaag, ongeveer 2020 jaar na zijn dood weet die vent nog steeds nieuwe mensen te interesseren. Over goed influencerschap gesproken zeg!

Dat blijkt ook wel uit zijn enorme achterban. Een schatting laat zien dat Jezus tegenwoordig waarschijnlijk zo’n 2,4 miljard volgers heeft, en daarmee laat hij de huidige generatie Kardashians natuurlijk echt gênant ver achter zich. Als we dan ook nog eens de overleden volgers van Jezus mee gaan tellen, dan tikt die beste vriend misschien zelfs wel de 10 miljard aan. Kan je het je voorstellen?

En voor iemand die eigenlijk helemaal niet zo’n vrolijk verhaal te vertellen had, is dat natuurlijk best een knappe prestatie.

Goed gedaan, Jezus!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *