Houden bejaarden over 20 jaar nog steeds van kanten gordijntjes?

De aantrekkingskracht van friemelige siergordijntjes op bejaarden is immens. Het maakt niet uit hoe ver je zo’n ding voor hun neus houdt, op het moment dat zo ook maar ergens in de verste verte een kanten gordijntje ruiken worden ze helemaal dol van enthousiasme. Dat is natuurlijk fantastisch, maar hoe lang blijft dat nog zo? Het valt me namelijk op dat er langzaam aan steeds minder kanten gordijntjes in het straatbeeld te zien zijn. Sterft deze geweldige modetrend langzaam uit?

Ik zou dat in elk geval heel jammer vinden, en ik maak me nu al een beetje zorgen over de moderne bejaard van over een jaar of twintig. In plaats van schattige gordijntjes, loopt die dus straks gewoon wat seniel aan te rommelen in een knetteronpraktisch en ongezellig huis met een verschrikkelijk gladde gietvloer of iets dergelijks. Ik kan de botbreuken al horen!

Nee hoor, dan is hoogpolig tapijt met van die zachte, dikke stoffen tafelkleden helemaal zo’n gekke trend nog niet voor die lui. Never change a winning team, mensen!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *