Hulp nodig met je voetbalpool? Zo win je ze allemaal, gegarandeerd!

Op de vooravond van elk groot voetbaltoernooi worden we allemaal weer overspoeld met uitnodigingen voor voetbalpooltjes. Hoewel veel van ons zich haast niet meer kunnen herinneren hoe het is om mee te doen met het Nederlands elftal, ligt scoren met een pooltje nog altijd in ons bereik. Ook als je geen verstand hebt van voetbal is het heel gemakkelijk om een pooltje te winnen. Hoe dan? Volg de onderstaande stappen en je wint ze allemaal, gegarandeerd!

Stap 1 – Vaak word je in pooltjes gevraagd om de uitslag te voorspellen. Vul hier altijd de score in die na afloop van de wedstrijd op het scorebord staat. Als je dit consequent doet zul je zien dat je na elke wedstrijd het maximum aantal punten behaald. Dat tikt lekker aan!

Stap 2 – soms kan je ook bonuspunten verdienen door de winnaar op te geven of dat het een gelijk spel wordt. Dit is een makkelijke, aangezien je in stap 1 toch al je eindstand heb ingevuld. Kijk hier even welk land het meeste doelpunten gaat maken en vul die in als de winnaar. Maken ze allebei even veel doelpunten? Dan is het een gelijkspel. Easypeasy!

Stap 3 – Dan bereikt het toernooi de knock-out fase. Hier hoef je vaak alleen maar de winnaar te voorspellen. Omdat je al weet wie er meedoen is dit nog maar een kwestie van de goeie uitkiezen. Die naam vul je in en dan heb je weer wat punten in tha pocket. Hopsakee!

Stap 4 – Dit is een makkelijke: wie wint het toernooi? Je hoeft hier maar 1 naam in te vullen en je zit hier altijd goed als je gewoon de beste van het toernooi kiest die ook altijd net dat beetje geluk heeft als het nodig is. Heeft ie de scheidsrechter mee? Jazekertjes!

Stap 5 – De bonuspunten: hier heb je een beetje statistische kennis nodig, maar wees niet bang, ik help je erdoorheen. Bij het totaal aantal doelpunten moet je de som invullen van alle doelpunten die in elke wedstrijd zijn gescoord. Is het bijvoorbeeld 10 keer 1-0 geworden, dan vul je 10 in. Is het 11 keer 1-0 geworden? Dan vul je 11 in. Enzovoorts. Hetzelfde geldt voor het aantal penalties, gele en rode kaarten. Als je de waarden van elke wedstrijd bij elkaar optelt heb je gewoon keihard het goeie antwoord. Tel uit je winst!

En that’s it! Een kind kan de was doen. Als je stap 1 tot en met 5 gewoon braaf opvolgd hoef je helemaal niet zoveel van voetbal af te weten om toch de pool te winnen en er met de hoofdprijs vandoor te gaan. Dat is toch even nice?

Hopelijk denk je dan wel aan mij als je met op vakantie in je nieuwe boot aan het varen bent. Have fun!

Yeah!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *