Ingezonden vraag: krijgt Bas taart?

Wederom een ingezonden vraag, dit keer compleet en al met felicitaties voor mijn jongste zoontje Bas die gisteren officieel en vol overtuiging aan zijn terrible two is begonnen. De vraag klinkt misschien simpel, maar is stiekem een stuk complexer dan ie lijkt. “Krijgt Bas taart?” is namelijk niet echt de juiste bewoording. “Neemt Bas taart?” is eigenlijk meer wat het zou moeten zijn…

Want jazeker, Bas heeft inderdaad een taart gekregen voor zijn verjaardag. Die heeft zijn moeder speciaal voor hem gebakken toen hij weer eens niet wilde slapen. Die taart was prima gelukt en hartstikke lekker, en dus heeft Bas er om precies te zijn helemaal niets van gegeten. Want zo is Bas.

Niets? Nou, goed… als ik eerlijk ben heeft hij wel wat van de blauwe hagelslag gelikt die rechtstreeks uit het potje op zijn bord waren gesprenkeld. Dan likt ie ineens zijn hele bord af terwijl hij 100 keer het woordje “meer?” aan het oefenen is. Maar dat is alle taartgerelateerde voeding die hij gisteren tot zich heeft genomen. De taart zelf raakt hij natuurlijk niet aan.

Om het met de woorden van zijn vader te benoemen: “Wat een gast…”

Deze ingezonden vraag is met grote dank aan Rini, Steller der Vragen en Gebruiker van Goede Apps. Een groot mens en voorbeeld voor ons allen. Bedankt man!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *