Is de Alcoholfreedom app al live?

Jawel!! Gaaf hoor: sinds afgelopen weekend is nu ook mijn internationale doorbreek-app Alcoholfreedom te downloaden in alle grote appstores. Dit is vooralsnog slechts een uitgeklede variant van de Nederlandse Alcoholvrijheid-app, maar ik heb minstens net zoveel internationale ambitie met deze app, dus dit kan best nog wel eens een grote gaan worden! Waarom ook niet?

Vooralsnog komen de eerste gebruikers rustig binnendruppelen. Heel leuk om te zien dat er nu al mensen uit Dublin, Finland, de VS en Australiƫ aan het stoppen zijn met hulp van mijn opbeurende tekstjes. Dat is toch een prachtige bijdrage aan de wereld?

Ik vind het in elk geval weer een prachtig experiment! Wil je zelf even naar de app kijken (en hem alsjeblieft even 5 sterren geven, dat kan ik in deze opstartfase goed gebruiken!), dan kan dat hier voor iPhone en hier voor Android. Bedankt vrienden!

(en let a.u.b. niet op hier en daar nog een kromme Google Translate vertaling o.i.d. Daar wordt aan gewerkt!)

[Hieronder komt straks een grafiekje waarin in het aantal bezoekers kan volgen, maar ja… eerst Bas maar weer eens een luier verschonen. Mijn internationale doorbraak moet dus wederom even wachten]

playstore-button

applestore-button

playstore-button

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *