Is de intro van Game of Thrones ook te koop?

Hoe vet zou dat zijn! Geloof me, ik heb echt een uitgebreide zoektocht achter de rug, maar naar mijn weten is er nergens op internet een plek om die fantastische mechanische landkaart van Game of Thrones te kunnen scoren. Zo jammer, want het lijkt me echt te gek om die wereldkaart vol met radartjes en ijzer werkelijk voor je te zien ontvouwen. Ergens heb ik nu heel erg zin om die kaart zelf in elkaar te gaan knutselen, maar helaas loop ik dan snel tegen de grenzen van mijn tijd, geld en handigheid op. Die schuif ik voorlopig nog eventjes door naar mijn pensioen…

Het enige wat ik zolang kan doen is hopen dat een andere nerd dit geweldige product een keer op de markt gaat brengen. In de tussentijd hebben wij ons thuis zowaar een weekendje vermaakt met deze landkaartpuzzel. Hij beweegt niet, maar als je net als ik slechts 1 keer per 5 jaar een puzzel maakt is dit er wel echt eentje om voor te gaan. Zeker om de tijd te doden tot april!

Voor degenen die geen idee hebben over welke intro ik het heb: hieronder een geweldige Virtual Reality achtige 360 graden versie van het origineel om met je muis in rond te scrollen:

En hier, gewoon omdat het kan),ook een mooie variant van The Simpsons. Enjoy!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *