Is er vanavond nog wat leuks op televisie?

Nou ja, wie weet! Er wordt vanavond namelijk een voetbalwedstrijd gefilmd in een voetbalstadion in Amsterdam en als de club met de rood-witte streepjes wint staat Ajax voor het eerst in ongeveer 175.000 jaar weer eens in de finale van de Champions League. Persoonlijk zou ik dat wel iets leuks vinden om naar te kijken.

Is het terecht als ze winnen? Geen idee, daarvoor heb ik te weinig naar voetbal gekeken dit afgelopen decennium. Maar is dat vet? Jazeker! En maken ze kans om te winnen? Nou en of, want in elke voetbalwedstrijd waar je aan meedoet maak je een kans. Wie weet winnen ze straks zelfs nog een keer de beker van Liverpool. En waarom ook niet? Griekenland is laatst toch ook een keertje tegen alle verwachtingen in kampioen van Europa geworden. Waarom Ajax dan niet?

Dus, vanavond: Ajax-Tottenham Hutspot. Vet leuk om naar te kijken, maar wel alleen als ze winnen. Anders is er natuurlijk geen hol aan.

Geniet ervan, en voetballers: succes!

Mocht je trouwens nog geen televisie hebben, dan moet je deze gewoon even snel kopen:

(NB deze post bevat ergens een subtiele affiliate link zodat ik een paar procent commissie op kan strijken als jij bijvoorbeeld spontaan een nieuwe televisie koopt of zo)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *