Is er vanavond nog iets op internet?

Het is zaterdagavond, en dat betekent voor veel mensen dat ze eindelijk eens lekker met de voetjes omhoog achter het scherm kunnen kruipen. Vroeger hadden we al dagen van tevoren de televisiegids uitgeplozen om te zien wat er op TV kwam, maar nu alles via het net verloopt is dat allemaal toch heel anders. En dat kan soms wat onoverzichtelijk zijn. Speciaal om dat ongemak te verzachten, hier een klein overzichtje van wat dingen die vanavond op internet te zien zijn:

21:00 uur: E-mail
Mocht je zin hebben kan je vnavond tussen 9 en 10 je mail doen. Lekker replyen en die suffe anbiedingen checken waar je helemal niet op zat te wachten.

22:30 – Kattenfilmpjes
Om half 11 zijn er honderdduizenden kattenfilmpjes op Youtube te zien. Oersaai lachen voor het hele gezin!

23:00 – Sociale media
Lekker kijken naar de perfecte levens van andere mensen en daarna aan jezelf twijfelen en dingen kopen om de aandacht  van de boel af te leiden.

24/7 – Blote mensen
Miljoenen blote mensen besluiten hun vertier te filmen en delen op het internet. In een oneindige matartonsessie wordt hiermee 80 procent van het internet gevuld.

0:00 Nieuwsrondje
Als je echt depressief wilt worden lees je natuurlijk ook nog even wat nieuws. De wereld gaat eraan. Waarom wachten tot het te laat is? Zorgen maken kan natuurlijk nu al!

Op de buitenlandse zenders is hetzelfde te zien, maar dan in een andere taal.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *