Is het gelukt om de Rookvrijheid-app af te krijgen voor de jaarwisseling?

Jazekers! Klein feestje en een trotse mijlpaal hier, want het is me zowaar gelukt om de eerder aangekondigde Rookvrijheid-app op tijd in de appstores te hebben liggen voor de jaarwisseling. Het was even aanpoten, maar het resultaat mag er zijn! Iedereen die straks op 1 januari gaat stoppen met roken, kan dit nu doen met behulp van de blije statistiekjes en motiverende complimenten van mijn app. Precies zoals dat ook gebeurt in mijn Alcoholvrijheid-app, maar dan voor roken. Hoe leuk is dat?

Stiekem zou ik willen dat mijn app er was toen ik zelf stopte met roken, maar helaas.. Het beste wat ik eraan over heb gehouden was de inspiratie voor deze app, en dat is natuurlijk ook wat waard! En natuurlijk allemaal schone longen en bijna 18 duizend euro… Man, dat roken is echt knettergek als je er ook maar heel even over nadenkt zeg!

Nu maar hopen dat er genoeg mensen zijn die mijn appje gaan installeren tijdens het stoppen. Het lijkt me superleuk als ie straks ook echt wordt gebruikt!

En als jij dat zelf wilt doen, dan kan dat natuurlijk! Via deze knoppen hieronder of op Rookvrijheid.nl is ie te downloaden voor Android en iOS:

Ontdek het op Google Play

And for our English speaking quitters: the international version at Smokefreedom.life was created especially for you!

Enjoy!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *