Is het Kleverparkfestival vetter dan Lowlands?

Nee. Maar het is wel leuk! Goed, je zult er geen line-up tegenkomen met topartiesten van over de hele wereld, en de kans is klein dat je met kippenvel loopt na te kwijlen van een of ander bruut optreden, maar er is wel degelijk een podium opgetuigd om je biertje in de zon van wat gezellige achtergrondmuziek te voorzien. Het is misschien geen Alpha, geen Bravo of zelfs niet de Lima, maar toch. Wat wil een mens nog meer op een doordeweekse zaterdag?

En oké, als ik eerlijk ben geniet ik toch meer van een paar dagen doorhalen tussen het gezellige feestpubliek in Biddinghuizen, maar soms is het ook wel gewoon eens lekker om na een lekker middagje op pad naar huis te kunnen rollen en in je eigen warme bed te kunnen slapen. Als ik dan naar de WC wil hoef ik niet eens mijn nek te breken over de scheerlijnen en slingers die alle dronken malloten aan hun partytenten hebben geknoopt. Dat maakt het leven soms toch wel makkelijker.

Qua attracties heeft Lowlands in Biddinghuizen wel iets meer te bieden, maar dat is ook alleen maar omdat zij met Walibi puur toevallig een compleet pretpark naast de deur hebben liggen. Het Kleverparkfestival heeft daarentegen een kindertreintje. En een springkussen. En een kinderboerderijtje. En een lunapark. BAM! Het is misschien geen achtbaan maar een gemiddeld mens kan daar toch echt vele minuten plezier aan beleven. En na afloop loop je niet ook nog eens van spanning je hele maag leeg te gooien in het toilet. Vet handig!

En een ander voordeel van het Kleverparkfestival boven Lowlands is dat de entree gratis is. In het ergste geval koop je wat crap op de rommelmarkt en een veel te dure aanbieding van een van de kraampjes van de lokale winkeliersvereniging. Als je je dan ook nog eens compleet ongans eet en drinkt ben je uiteindelijk nog slechts een fractie kwijt van het bedrag dat een weekendje Lowands kost. Met het geld dat je daarmee hebt bespaard kun dan weer wat leuks doen, zoals bijvoorbeeld deze Tikkie Experience! Dat is pas entertainment voor het hele gezin.

Oké, de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat Lowlands onderaan de streep misschien toch wel een paar tikkeltjes vetter is dan het Kleverparkfestival. Maar dat maakt helemaal niet uit! Iedere zichzelf respecterende Haarlemmer zou vandaag gewoon even zijn actieve schoentjes aan moeten trekken voor een bezoekje aan het Kleverparkfestival. Dat is kneuterige gezelligheid voor het hele gezin. Komt allen!

Hier vind je alle info.

De complete redactie van Wateengast.nl is vandaag in elk geval weer van de partij. Kleverparty de gekste!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *